HOLISTISCHE
BURNOUT
TRAJECTEN

Wat zijn Holistische Burnout Trajecten?

Als je voortdurend uitgeput, gestressed, verdwaald en overbelast bent, dan is dat niet jouw schuld. Miljoenen slimme, hardwerkende mensen zijn meegezogen in een giftige en zielsverpletterende nachtmerrie – constant in de weer, verstrooid en uitgeput, en altijd klaar om voor anderen te zijn.

Ik was daar geweest. Twee keer. Ik snap je, ik heb je, ik ben hier om je te helpen. Ik wil niet dat je dezelfde fouten gaat maken zoals ik heb gedaan. 

Daarom heb ik unieke holistische therapie trajecten voor burnout herstel en burnout preventie samengesteld. De enige die je moet doen is dat eerste stap te zetten, dan ben ik daar om je verder te begeleiden en veilige space voor je emoties te houden totdat je weer vol levensenergie bent en je innerlijke kracht voelt.

Iedere burnout is een persoonlijk proces en wat iemand nodig heeft voor herstel verschilt per persoon. Daarom zijn mijn trajecten individueel en volledig op maat gesteld en tijdens de duur van samenwerking zonodig aangepast.

In Holistische Burnout Trajecten krijg je een faalveilige holistische therapie dat je stap-voor-stap begeleid om de onderliggende oorzaken van je uitputting te vinden, met compassie te behandelen en los te laten zodat je je levensenergie, vreugde en rust terug kunt vinden – terwijl je de reis vanuit je hoofd, waar het grootste deel van de wereld in gevangen zit, naar je hart en je hele lichaam maakt.

 

Wat krijg je als je voor één van deze trajecten kiest?

Na afloop van het Holistisch Burnout Traject:

SCHIET JE LEVENSENERGIE EN VREUGDE OMHOOG

Je ontdekt je persoonlijke bron van onaangeboorde levensenergie zodat je gemakkelijk alles kunt bereiken wat je wilt, ontspannen kunt leven en van elke dag kunt genieten.

VOEL JE JE INNERLIJKE KRACHT EN VAL JE NOOIT MEER TERUG

Je leert de boodschappen van je lichaam te herkennen en vertalen om de emoties te ontdekken die in je cellen vastzitten en je in de bepaalde patronen vasthouden. Wat je ontdekt en geleerd hebt over jezelf wordt een belangrijke sleutel voor de rest van je leven.

MAAK JE DE KEUZEN DIE AFGESTEMD ZIJN MET JE AUTHENTIEKE KERN

Je komt terug naar je authentieke kern, die de waarden definieert die maken wie je bent en wat je innerlijke vuur en passie doet branden. Alles wat niet in overstemming met je authenticiteit is mag dan uit je leven verdwijnen.

Is een Holistisch Burnout Traject iets voor mij?

Voel je dat er iets ernstig mis is met je huidige leven, worstel je met verschillende schijnbaar willekeurige lichamelijke en geestelijke symptomen, ben je uitgeput en leef je in voortdurende chronische stress en ben je bereid op het hart en lichaam te vertrouwen om de weg eruit te wijzen, een blijvend effect te creëren en nooit meer terug te vallen?
Dan JA, dit traject is voor JOU!

HOOFDLIJN

Als je klaar bent om de viscieuze cirkel van uitputting en stress te doorbreken en je je eindelijk ontspannen, energiek, veilig en vrij te voelen, dan is dit traject voor jou gemaakt.

Hoe werkt het?

Je maak een gratis intakegesprek om te bepalen welke van de twee holistische burnout trajecten de beste keuze voor jou is - herstel of preventie. We kijken samen naar jou situatie, omstandigheden en behoeftes. Na de intake krijg je van mij op maat gemaakte traject plan met voorgestelde datums en sessies. Tijdens het duur van de traject kan het planning aangepast worden om de meest optimale resultaat te bereiken.