Een inspirerende gids voor een Whole Foods Plant-Based levensstijl, met meer dan 140 pagina’s vol heerlijke, bevredigende, darm vriendelijke en gemakkelijke recepten, en veel handige tips voor een succesvolle transformatie naar gezond, puur eten.

 

Dit e-book bevat 77 recepten met foto’s, gegroepeerd in zeven hoofdstukken: basics, verkwikkende ontbijtjes, voedzame lunches, hartverwarmende soepen, heerlijke diners, zoete lekkernijen en gezonde drankjes.

 

Met dit boek, hoop ik je te inspireren om een stap naar een betere gezondheid te zetten door te beginnen met je eetgewoonten. Of je nu volledig veganistisch eet of dierlijke producten in je dieet wilt verminderen, dit boek helpt je nieuwe favoriete maaltijden toe te voegen die niet alleen lekker zijn, maar ook puur, natuurlijk en goed voor je lichaam.

Het eten van volwaardige, plantaardige maaltijden is geen vorm van dieet, maar een levensstijl. Het is een duurzame manier om je eetgewoonten te transformeren. Je eet alleen natuurlijke, voedzame maaltijden die helpen je gezondheid te verbeteren. Het zal je helpen een optimaal gewicht te bereiken en te behouden zonder calorieën te tellen en porties te verminderen.

Alle recepten in dit boek zijn divers, smaakvol en gemakkelijk aanpasbaar aan ieders smaak, zodat je iedereen tevreden kunt stellen als je kookt voor familie en vrienden.

In dit kookboek vind je veel praktische kooktips die je leven makkelijker maken en handvatten om je nieuwe gezonde levensstijl vol te houden. Ik moedig je aan om één kleine verandering per keer aan te brengen en mijn ervaring te gebruiken om vast te houden aan goede eetgewoonten.

Welke voordelen kan je verwachten van dit e-book
  • Een gemakkelijke start naar een gezondere levensstijl voor het hele gezin met simpele en lekkere plantaardige maaltijden
  • De eerste stap naar een gezond lichaam met een optimaal gewicht, alvorens over te gaan naar een op het individuele lichaam gebaseerde constitutie benadering
  • Zal helpen bij gezond gewichtsverlies, middels het verstrekken van zeer voedzame, vezelrijke, bevredigende maaltijdrecepten, met royale porties op basis van voedsel met een lage caloriedichtheid
  • 77 glutenvrije, lactosevrije, toegevoegde suikervrije, kunstmatige toevoegingenvrije, volledig plantaardige recepten
  • Gezonde voorraadkast- en vriezer lijsten die je helpen gezond te blijven eten in noodsituaties wanneer je geen tijd hebt om boodschappen te doen. Kopen in bulk zal je geld besparen op je boodschappen
  • Basisrecepten voor bulk koken voor producten die je in de koelkast kunt bewaren om het koken in de week te versnellen
  • Veel handige tips om van een gezond plantaardig dieet met succes je levensstijl te maken