"Het leven is een balans tussen vasthouden en loslaten." ~Rumi~

Voel je je moe, angstig, uitgeput, depressief of verloren in je leven? 

 

Ervaar je psychosomatische aandoeningen en symptomen die niet verklaard kunnen worden door de traditionele westerse geneeskunde?

 

Heb je een chronische ziekte en lijk je geen hulp te krijgen die je nodig hebt? 

 

Heb je een energie- en gezondheidsboost nodig?

 

Wat je ook naar mij brengt, je bent van harte welkom. 

Ik zie je graag in mijn praktijk in Ijsselstein, waar ik liefdevolle, vriendelijke en rustgevende ruimte creëer voor jouw unieke helende reis. Ik ben jouw spaceholder, zodat je je altijd veilig kunt voelen om jezelf te zijn en je helende reis ondersteund en begeleid kunt lopen.

Als je niet weet waar je moet beginnen, kun je het beste een vrijblijvend kennismakingssessie boeken, persoonlijk of via een videogesprek. In deze sessie krijgen we de kans om elkaar te leren kennen en te bepalen wat mijn diensten voor jouw gezondheid en welzijn kunnen betekenen. Als je al bekend bent met mijn werk of de holistische therapieën die ik aanbied, kun je direct een individuele sessie of een volledig behandelplan boeken, afhankelijk van het gebied waaraan je wilt werken.

Benadering & Behandelingsmethoden

Welke vorm van therapie je ook kiest, ik richt me altijd op jou als uniek individu en op wat je op dat moment nodig hebt om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te ondersteunen. Daarom bespreek ik in een eerste therapiesessie je gezondheidsgeschiedenis, je huidige klachten en waar wil je meegeholpen worden.

 

Het totaal aantal sessies dat je nodig hebt is afhankelijk van de complexiteit van je aandoening en de doelen waaraan je wilt werken. Het standaardadvies is om te beginnen met 4 sessies, zodat je lichaam het genezingsproces volledig kan ervaren en ik je kan begeleiden en ondersteunen op die reis.

In mijn sessies werk ik met een breed spectrum van de volgende holistische therapiemethoden en technieken:

  • Reiki (Usui Shiki Ryoho), inclusief Chakra Balancing, Reiki massage, Reiki Hartreis (visualisatie), Reiki Helende Reis (regressie)
  • Energetische Massage, Ayurvedische Massage, Ontspanningsmassage
  • Holistische Voedingscoaching
  • Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) voor diagnose en behandelplan
  • Acupressuur (op basis van TCG)
  • De Onderliggende Oorzaak Therapie (op basis van The Root Cause Practice by The Healing Point, Tracey Stevens)
  • EDEN Method – energetisch lichaamswerk
  • Tappen (Emotionele Vrijheidstechniek)
  • Ademhalingsoefeningen
  • Kinetische spiertesten (toegepaste kinesiologie)

Je kunt meer informatie over een aantal van deze behandelingen HIER vinden. Ik ben bij de BATC organisatie geregistreerd als Natuurgeneeskundig Therapeut en werk volgens Vijf Natuurgerichte Principes, die ervoor zorgen dat een therapeut een cliënt op een holistische manier benadert.

Belangrijke Informatie

Praktische Informatie

Tijdens de meeste sessies neem je plaats op een massagetafel, daarom is het aan te raden om comfortabele zachte kleding zonder metalen elementen te dragen en sieraden af te doen. Het is aan te raden om voor de sessie geen zware maaltijden te nuttigen of cafeïnehoudende dranken te drinken.

Annuleringsvoorwaarden

Ik hanteer een kosteloze annuleringstermijn van tot wel 48 uur. Dit betekent dat als een afspraak plaatsvindt op maandag om 9.30 uur, deze uiterlijk donderdag om 9.30 uur moet worden afgezegd.
Als je binnen een periode korter dan 48 uur annuleert, wordt 100% van de prijs voor een geboekte sessie in rekening gebracht.
In het geval van een plan met meerdere sessies wordt 100% van de prijs per individuele sessie in rekening gebracht, als volgt berekend: als een plan uit vier sessies bestaat, is de prijs voor een individuele sessie de prijs van een totaal plan gedeeld door vier.

Kostenvergoeding

Mijn praktijk is aangesloten bij  BATCeen erkende beroepsvereniging voor natuurgeneeskundig therapeuten. Mijn sessies worden deels vergoed door de zorgverzekeraars, als je het aanvullende verzekeringspakket binnen je zorgverzekeraar hebt.

Je kunt eenvoudig checken voor welke aanvullende verzekeringen dit geldt en wat de hoogte van de vergoeding is via deze LINK. Het is belangrijk om aan je zorgverzekeraar door te geven dat het gaat om een bij BATC aangesloten therapeut met de volgende AGB-codes: zorgverlenerscode 90114769 en praktijkcode 90091632, of geef ze gewoon de naam van mijn praktijk door: “Monika de Boer – space for your unique healing”.