Heling is een intieme, unieke en kwetsbare ervaring.
Sta mij toe je gids te zijn op jouw reis.

Ik ben hier om te dienen.
Mijn diensten zijn gebaseerd op een fundament van liefde, een passie om de genezer in jou te ontdekken en een toewijding om je te begeleiden.
Mijn missie is om jou te helpen leven in een staat van optimale gezondheid en welzijn.

Het is mijn bedoeling om mensen in staat te stellen hun eigen genezingspotentieel te herinneren en zich te verbinden met de aangeboren wijsheid van hun lichaam om zichzelf te genezen.

 

Ik wil anderen van dienst zijn door holistische natuurgeneeskundige concepten praktisch en efficiënt te maken, zodat iedereen ze gemakkelijk kan begrijpen en er elke dag naar kan leven.

 

Ik bied mijn hulp en zorg aan vanuit een oneindig veld van liefde, vriendelijkheid en compassie.

 

Ik zie iedereen als een geheel persoon – lichaam, geest, hart en ziel – en probeer het hoogst mogelijke niveau van functioneren en balans van die aspecten binnen elk individu te realiseren. 

 

Ik geloof ook dat de Aarde alles heeft wat we nodig hebben om te genezen. Ik heb diepe liefde en dankbaarheid voor de natuur en de oude wijsheid die in ons leeft. Ik vertrouw erop dat we, door die innerlijke wijsheid te gebruiken en ons opnieuw te verbinden met de natuur, kunnen genieten van eenvoud van leven in gezondheid en welzijn.