OVER MIJ

"We are butterflies...
The Earth is our chrysalis."

Ik geloof ook dat je lichaam het vermogen heeft om zichzelf te corrigeren of te genezen en dat je geest het vermogen van je lichaam om zichzelf te genezen beïnvloedt. Het menselijk lichaam bestaat uit meer energie dan fysieke materie, en het is onze energie die de verbinding tussen Lichaam-Geest-Hart-Ziel stuurt.

 

Onze gedachten en emoties kunnen ervoor zorgen dat we ons ziek voelen door blokkades in de energiestroom in ons lichaam te creëren. Door die blokkades vrij te maken, kan je levenskrachtenergie (Chi in de Chinese geneeskunde of Prana in de Ayurvedische geneeskunde) vrijer stromen.

 

Je gezondheid en welzijn zijn een functie van alle aspecten van wie je bent: Lichaam-Geest-Hart-Ziel. Natuurgeneeskundige energetische therapie zal je helpen om het evenwicht tussen en binnen die verschillende aspecten van jou als uniek individu te herstellen en te behouden.

 

In plaats van me te concentreren op een specifieke aandoening of zelfs een ziekte, richt ik me op alle delen van jou en je leven en geef ik je advies om je optimale gezondheid te bevorderen. Je voelt je gesterkt om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen welzijn, omdat jouw gezondheid de som is van al jouw keuzes en acties die je elke dag onderneemt.

 

De meeste mensen voelen zich ontspannen, helder, gecentreerd in het hart, geaard en verbonden na energetische therapie, zoals Reiki en energetische massage sessies. Ze ervaren vaak dat het proces na de sessie verder doorgaat en synchroniciteiten in hun leven en veranderingen in hun omgeving brengt. 

 

"Als je onderweg begint te lopen, verschijnt de weg..."
~Rumi~

Mijn Verhaal

Mijn verhaal is precies dat... mijn verhaal.
Het definieert mij niet, maar het kan je inspireren om je hart te volgen en van je passies je werk te maken.

Mijn Missie

Mijn missie is om mensen te helpen in een staat van optimale gezondheid en welzijn te leven en hen opnieuw te verbinden met de aangeboren wijsheid en genezende kracht van hun lichaam.

Mijn Manier Van Werken

Ik ontmoet je waar je nu bent, bekijk je als een heel wezen en faciliteer een pad naar je meest levendige zelf met mededogen, liefde en aanmoediging.