Symphony of the Cells™

Symphony of the Cells™ Behandeling

 

Symphony of the Cells™ verwijst naar 19 verschillende essentiële olietoepassingen ontwikkeld door Boyd Truman en ontworpen om iedereen te helpen fysieke, emotionele en spirituele harmonie in het lichaam te brengen.

 

De applicaties zijn gemaakt met de wetenschap dat elke aandoening verbonden is met een lichaamssysteem. Elke toepassing heeft een gerichte aanpak, richt zich op een specifiek lichaamssysteem en richt zich op de onderliggende oorzaken en symptomen van verschillende aandoeningen.

 

De toepassingen bevatten pure doTerra essentiële oliën van therapeutische kwaliteit en maken gebruik van een gelaagde techniek. De techniek omvat het aanbrengen van de oliën op gebieden waar zich veel zenuwuiteinden bevinden: over de hele rug en aan de onderkant van de voeten.

Ik begin met een kort gesprek waarin ik kan bepalen welk protocol op dit moment het beste bij je past. Daarna neem je plaats op een massagetafel en ontspan je, terwijl ik 10-11 verschillende pure doTerra essentiële oliën van therapeutische kwaliteit aanbreng op je hele rug en de onderkant van je voeten. Ik gebruik ook aromatherapie om de werking van elke olie in je lichaamssysteem te intensiveren.

Hoe vaak adviseer ik deze behandeling:

– als je gezondheid relatief goed is, preventief behandeling 2-3 per maand

– als je recent of nu bepaalde ziekte symptomen of aandoening hebt, behandeling 2-3 keer per week gedurende 1-2 weken

  

Het is prachtig te combineren met Energetische Massage of Holistische Energetische Behandeling.

Duur: 35 minutes

Prijs: €75

Energetische Massage Therapie & Symphony of the Cells™

Prachtige behandeling die de kracht van Energetische Massage Therapie combineert met toepassing van 10-11 verschillende pure doTerra essentiële oliën van therapeutische kwaliteit voor je hele rug en de onderkant van je voeten.

Lees hier meer over Symphony of the Cells.

Duur: 90 minuten

Prijs: €175

Holistische Energetische Therapie & Symphony of the Cells™

Prachtige behandeling van anderhalf uur, die de kracht van Holistische Energetische Therapie combineert met toepassing van 10-11 verschillende pure doTerra essentiële oliën van therapeutische kwaliteit voor je hele rug en de onderkant van je voeten.

Duur: 120 minuten

Prijs: €225