Holistisch
Voeding en Lifestyle Advies

Holistisch Voedingscoaching Plan

Worstel je met een van deze problemen:

 • je wilt beginnen met een gezonde manier van eten, je eetpatroon of je relatie met eten verbeteren, maar weet niet waar te beginnen
 • je wilt op een gezonde en duurzame manier afvallen of aankomen, zonder honger terwijl je toch geniet van het eten dat je eet
 • je wilt je lichaam op een zachte manier ontgiften, maar weet niet hoe
 • je bent je vitaliteit en energie kwijt
 • je ervaart disbalans, klachten of chronische aandoeningen in je fysieke, mentale en emotionele welzijn
 • je hebt een auto-immuunziekte of allergie
 • je hebt huidproblemen, zoals acne, uitslag of eczeem
 • je hebt last van PMS-symptomen, peri(menopauze)symptomen of andere tekenen van hormonale disbalans
 • je hunkert naar verschillende soorten ongezond voedsel

Holistisch Voedingscoaching Plan kan je helpen om deze en vele andere gezondheidsproblemen aan te pakken. Zoals het populaire citaat zegt: “Voedsel kan ofwel de veiligste en krachtigste vorm van medicijn zijn of de langzaamste vorm van vergif”. Laat het je medicijn zijn!

 

Tijdens het Holistisch Voeding en Lifestyle check, diagnosticeer ik obstakels voor jouw gezondheid en welzijn die worden veroorzaakt door een combinatie van vele interne en externe factoren. Ik focus op jou als geheel persoon, rekening houdend met jouw algemene gezondheids-, voedings- en levensstijlfactoren en niet alleen met de symptomen van een ziekte. Mijn benadering eert je unieke lichaam en aangeboren wijsheid en moedigt je stap voor stap aan, in het besef dat verandering in één dimensie van onze gezondheid alle andere beïnvloedt.

 

Ik leer jou met verschillende hulpmiddelen en strategieën om voeding voor jou in het dagelijks leven toegankelijk te maken. Ik begeleid je 3 maanden lang door het proces van het creëren van duurzame eet- en leefgewoonten. Als je meer wilt weten over wat te verwachten tijdens het coaching plan, lees verder HIER.

 

Mijn voedingscoaching is voornamelijk gebaseerd op een combinatie van je bloedgroep, je Auyrvedische lichaamsconstitutie, eventuele disbalans (volgens Traditionele Chinese Geneeskunde) en je leefstijl.

Het wekelijks voedingsplan is samengesteld op basis van geheel plantaardig voedsel zoals fruit, groenten, zetmeel producten, peulvruchten, granen, kruiden, noten en zaden. Ik sluit dierlijke producten, zoals eieren, zuivel, vis en vlees niet uit, maar ze zijn niet de primaire bron van het voedingsplan.

 

Ik kan je bepaalde supplementen adviseren, maar ik ben niet aangesloten bij een merk. Ik gebruik mijn kennis, ervaring en kinetische spiertesten om het supplement en de dosering te bepalen die voor jou geschikt zijn.

 

Looptijd: Dit is een coachingprogramma dat drie maanden duurt en bestaat uit vier 1:1 coachingsessies. De eerste sessie 75-90 minuten, vervolgsessies 45-60 minuten.  

Dit plan is zowel persoonlijk in mijn praktijk in IJsselstein te volgen als online via Zoom videocalls.

Prijs: €444

Persoonlijk Detox Plan

Zou het niet geweldig zijn als we allemaal dagelijks toegang hadden tot schoon drinkwater, frisse lucht en biologisch voedsel?

 

Helaas leven we in een giftige wereld, waar vervuiling en straling ons overal omringen. Er zitten chemicaliën in onze producten voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke schoonmaakmiddelen die we dagelijks gebruiken.

 

We leiden ook een druk leven met hoge stressniveaus, wat kan betekenen dat we sterk afhankelijk zijn van koffie voor energie en van alcohol voor ontspanning. Voedingsmiddelen die we consumeren zijn niet natuurlijk en veel van onze voeding is voorverpakt of fastfood.

 

De combinatie van al deze factoren zorgt ervoor dat de toxiciteit zich ophoopt in ons lichaam en dat we ons gewoon onwel en ziek voelen. We grijpen naar medicijnen voor hulp, waardoor de toxiciteit eigenlijk nog meer toeneemt.

Het maakt niet uit of je al gezond leeft of dat je net bent begonnen met het bewust veranderen van je levensstijl om je welzijn te verbeteren, het ontgiften van je lichaam is een geweldige manier om met een schone lei te beginnen en je gezondheid te resetten.

 

Ik geloof dat je een uniek wezen bent en een op maat gemaakt detox plan nodig hebt dat past bij jouw unieke lichaamsconstitutie. Ter voorbereiding van een detox plan zal ik een gedetailleerd overzicht maken van je gezondheidsgeschiedenis en waar jij je op dit moment in je leven bevindt. We bespreken samen verschillende mogelijkheden van een detox plan die bij jou individuele unieke situatie passen, waaronder het soort voedsel of geen voedsel, de duur van het plan en hoe de uitscheidingsorganen actief worden ondersteund tijdens het ontgiften. Dit is een volledig natuurlijke en holistische benadering die het lichaam in staat stelt zichzelf te genezen, te regenereren en te verjongen.

 

Het kiezen van een persoonlijk detox plan, dat perfect past bij jouw unieke lichaamstype en levensstijl, kan helpen bij:

 • eliminatie van spijsverteringsproblemen
 • verbetering van de immuunfunctie
 • gezond afvallen
 • verbeterde hormonale balans
 • verhoogde energie en concentratie
 • behandeling van auto-immuunziekte
 • eliminatie of significante vermindering van allergieën
 • vermindering van depressie en angst
 • eliminatie van migraine en hoofdpijn
 • verbeterde slaap

De duur van het Detox Plan is afhankelijk van de gekozen ontgiftingsmethode. Er is altijd een voorbereidingsfase van 3 dagen + afgesproken aantal detox dagen + aantal dagen om uit de detox fase te komen (die de helft van de detox tijd duurt).

 

Voorbeeld: 3 dagen voorbereidingsfase + 6 dagen detox fase + 3 dagen om uit de detox fase te komen = totaal 12 dagen. Normaal gesproken kun je tijdens de fasen van voorbereiding en het uitkomen van de detox werken en je sociale activiteiten uitoefenen. Afhankelijk van de sterkte van de gekozen ontgiftingsmethode, moet je tijdens de detox fase je activiteitenniveau gedeeltelijk of volledig verlagen.

 

Duur: dit coaching plan bestaat uit 3 sessies.

De eerste sessie 75-90 minuten en twee vervolgvideogesprekken van elk 45 minuten.

Dit detox coaching plan kan zowel persoonlijk in IJsselstein als online via Zoom-videogesprekken worden uitgevoerd.

Prijs: €333

Holistische Voedingscoaching - Losse Sessie

Voor iedereen die het Holistisch Voedingscoaching Plan al heeft afgerond en verdere ondersteuning wil of nieuwe vragen of opmerkingen heeft.

 

Duur: 60 – 75 minuten 

Sessie kan zowel persoonlijk in IJsselstein als online via Zoom-videogesprekken plaatsvinden.

Prijs: €111

Mijn Boek

“Transformeer Je Gezondheid. Onbewerkt Plantaardig Kookboek.” is een compilatie van mijn favoriete, heerlijke en makkelijke plantaardige recepten.

Een inspirerende gids voor een Whole Foods Plant-Based levensstijl, met meer dan 140 pagina’s vol heerlijke, bevredigende, darmvriendelijke en gemakkelijke recepten, en veel handige tips voor een succesvolle transformatie naar gezond, schoon eten. Dit e-book bevat 77 recepten met foto’s, gegroepeerd in zeven hoofdstukken: basis, energierijke ontbijtjes, voedzame lunches, troostende soepen, heerlijke diners, zoete lekkernijen en gezonde drankjes.

Lees verder  hier.

Je kunt de PDF Nederlandse versie op mijn website kopen om deze op je mobiel, iPad of laptop te gebruiken.

Je kunt de ePUB Nederlandse versie voor e-reader of Kindle kopen via de volgende winkels:

 

Amazon.com

Kobo.com

Prijs: €19,99